Kapsasalat

images(kogused vastavad neljale kuni kuuele portsjonile)

2 spl kalakastet

1 laimi riivitud koor

2 tl laimimahla

1,2 dl magustamata kookospiima

2 spl taimeõli

2 puhastatud ja peenestatud punast tšillipiprakauna

6 viilutatud küüslauguküünt

6 viilutatud šalottsibulat

1 ribadeks lõigatud väike kapsas

2 spl jämedalt hakitud röstitud maapähkleid

Kastme valmistamiseks sega omavahel kalakaste, laimikoor ja mahl ning kookospiim. Kuumuta õli wokk või tavalisel pannil. Woki tšillisid, šalottsibulat ja küüslauku, kuni sibul on pruun ja krõbe. Võta segu pannilt ja aseta kõrvale. Blanšeeri kapsast soolaga maitsestatud kuumas vees 2-3 minutit, nõruta ja pane kaussi. Vala kaste kapsale, sega hästi läbi. Tõsta salat vaagnale. Riputa peale šalottsibulasegu ja röstitud maapähklid.

-Ravitoitude kokaraamatust