(kogused vastavad neljale kuni kuuele portsjonile)
Pilt: internet
1 mango
Jupike ingverit
3 küüslauguküünt
1 sibul
1 tšillipiprakaun
150g pruuni suhkrut
5 spl valget veini või veidi veiniäädikat
50g rosinaid
Karrit või kurkumi maitsestamiseks
Haki mango, ingver, küüslauk, sibul ja tšillipipar. Kuumuta väikeses potis veidi õli, pane küüslauk ja sibul sinna sisse hauduma, lisa karri, mango ja tšilli ning puista peale suhkur. Lisa vein ja keeda vaiksel tulel, segades suhkru sulamiseni. Lase veel 15 minutit vaikselt kaane all podiseda. Viimastel minutitel puista sisse rosinad.
-Ravitoitude kokaraamat
error: Content is protected !!
See veebileht kasutab küpsiseid. Kasutades veebilehte, nõustud küpsistega. Täpsem info!На веб-странице Delia используются куки-файлы. Продолжая использовать веб-страницу, Вы соглашаетесь с использованием куки-файлов. Больше информацииOK